Νέα

Τελέστηκαν την Πέμπτη 09/02/2017 τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στην Λεωφόρο Μεσόγης 122 στην Πάφο .Το κατάστημα βρίσκεται σε ιδανική θέση και με πολύ εύκολη πρόσβαση για τους πλείστους παραγωγούς της επαρχίας και αναμένεται να φέρει ακόμη πιο κοντά την εταιρεία μας στον αγροτικό κόσμο της Πάφου.

Η κορδέλα κόπηκε από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την επιστροφή όλο και περισσότερων νέων της επαρχίας Πάφου στην γεωργία και γενικά στον πρωτογενή τομέα. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Έρικ Σιουκούρογλου.

Το νέο κατάστημα-αποθήκη προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης φυτών αποτελεί το στολίδι της εταιρείας μας και δημιουργήθηκε στα πλαίσια της στρατηγικής μας για όσο το δυνατόν αμεσότερη επαφή με τον Κύπριο παραγωγό, επαγγελματία και ερασιτέχνη. Η εταιρεία διαθέτει 10 καταστήματα σε όλη την Κύπρο και έχει στην διάθεση των πελατών της συνολικά 20 γεωπόνους για καθοδήγηση και συμβουλές.

H εταιρεία μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνική εταιρεία Resoul Hellas S.A . H εταιρεία μας θα διανέμει αποκλειστικά στην Κυπριακή αγορά τις εστίες και καμινέτα της Resoul. Τα προιόντα της Resoul θα διατίθενται σε επιλεγμένες υπεραγορές και κέντρα D.I.Y σε όλη την Κύπρο.

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τoν Ισπανικό όμιλο εταιρειών Κimitec που δραστηριοποιείτε στο τομέα της ειδικής θρέψης φυτών. H εταιρεία μας θα διαθέτει αποκλειστικά στην Κυπριακή αγορά την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Kimitech
Η γκάμα προϊόντων της Kimitec περιλαμβάνει βιοδιεγέρτες, ενισχυτές ανάπτυξης, ανθοφορίας και καρπόδεσης, εδαφοβελτιωτικά, και άλλα εξιδεικευμένα προϊόντα θρέψης συμβατικής και βιολογικής γεωργίας.

H Premier Shukuroglou Cyprus LTD θα συμμετάσχει στην 34η Διεθνή Αγροτική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11-14 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η Premier Shukuroglou Cyprus LTD ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΖΚΙ (Ουγγαρίας) και την διάθεση των προϊόντων της στην Κυπριακή αγορά.

Η Premier Shukuroglou Cyprus Ltd ανακοινώνει την έναρξη λειτουργείας του καινούριου καταστήματος – αποθήκη φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων