Τελέστηκαν την Πέμπτη 09/02/2017 τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στην Λεωφόρο Μεσόγης 122 στην Πάφο .Το κατάστημα βρίσκεται σε ιδανική θέση και με πολύ εύκολη πρόσβαση για τους πλείστους παραγωγούς της επαρχίας και αναμένεται να φέρει ακόμη πιο κοντά την εταιρεία μας στον αγροτικό κόσμο της Πάφου.

Η κορδέλα κόπηκε από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την επιστροφή όλο και περισσότερων νέων της επαρχίας Πάφου στην γεωργία και γενικά στον πρωτογενή τομέα. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Έρικ Σιουκούρογλου.

Το νέο κατάστημα-αποθήκη προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης φυτών αποτελεί το στολίδι της εταιρείας μας και δημιουργήθηκε στα πλαίσια της στρατηγικής μας για όσο το δυνατόν αμεσότερη επαφή με τον Κύπριο παραγωγό, επαγγελματία και ερασιτέχνη. Η εταιρεία διαθέτει 10 καταστήματα σε όλη την Κύπρο και έχει στην διάθεση των πελατών της συνολικά 20 γεωπόνους για καθοδήγηση και συμβουλές.